Setkání s... - čtvrtek 21.6.2012

16.05.2012 23:24

 

Ve čtvrtek - 21. června se uskuteční další díl pořadu Setkání s ... Tentokrát pod novým názvem - Na Zámečku s ... Hostem pořadu bude teplický rodák, vynikající zpěvák a muzikant KAMIL STŘIHAVKA. Tepličané si Kamila přivlastňují a on sám se k Teplicím hlásí, nicméně narodil se v Oseku a do Teplic se posléze přistěhoval. Jeho výjimečný hlasový fond ho předurčil stát se jedním z nejvýznamnějších zpěváků Československa. Hudebně začínal v teplické skupině Motorband, která v době jeho působení představovala špičku české rockové scény. Líheň teplických zpěváků je neuvěřitelná a Kamil z ní jednoznačně vyčnívá. V průběhu své pěvecké kariéry dosáhl mnoha úspěchů a lze říci, že se stal legendou již v průběhu své kariéry.

Rád bych zde vyzdvihl také jeho působení na divadelních prknech, kde zvárnil především titulní roli v rockové opeře Jesus Christ Superstar, kde spolu s Danem Bártou a Bárou Basikovou (ale i dalšími vynikajícími zpěváky) vytvořili neopakovatelné představení světové úrovně. Další role na sebe nenechali dlouho čekat a tak svými výkony ostupně ozdobil Johanku z Arku, Excalibur a řadu dalších inscenací. Přesto se brání označení muzikálový zpěvák a nadále se nejlépe cítí na koncertních pódiích.

Já sám jsem jej poznal v muzikálu Rusalka a v současné době spolu hrajeme v představeních Johanka z Arku a Robin Hood, kde opět exceluje v roli padoušského šerifa. Krom toho spolu jezdíme pravidelně s dětmi na dovolenou na vodu a tak k sobě máme poměrně blízký vztah. Jsem moc rád, že přijal mé pozvání a já Vám ho mohu představit. Věřím, že společně strávíme příjemný večer.

Vstupenky stojí 150,- Kč a lze je rezervovat na kontaktech Malé Paříže. Budou k dostání i v Hudebninách na Masarykově ulici.



.