Neděle 8.9. MALÁ PAŘÍŽ

13.09.2013 18:36

15.00 - piano

15.30 - Circus Problem - početná skupina hudebníků (7), která si léto zpříjemňovala hraním  na francouzských ulicích. Sám bych na ně zřejmě nepřišel, ale ve Francii se potkali se Zdeničkou Trvalcovou – Klenotem Malé Paříže a ta mne na ně upozornila a dokonce s nimi přijede jako speciální host.  Ukázku tvorby najdete na https://bandzone.cz/circusproblem.

17.00 - Jananas - o tuto skupinu jsem velmi stál a jsem moc rád, že jsem je k hraní na Malé Paříži přemluvil. Neví do čeho jdou a já věřím, že se jim bude na Malé Paříži líbit natolik, že v příštím roce budou chtít přijet opět. Jejich hudba je označována jako hardcore-folk a já jsem přesvědčen, že se Vám budou líbit a že se na Malou Paříž velmi hodí. Ukázka tvorby na https://bandzone.cz/jananas.

18.15 - Točílas - vynikající vystoupení ústecké skupiny bývalých či současných herců ústeckého Činoherního klubu v minulém roce předurčilo tuto velmi zábavnou kapelu, složenou ze samých chlapů, k letošnímu vystoupení. Vtipné texty, herní projev a hudba ve styly big beatu Vás při západu slunce roztančí a zahřeje. Ukázka tvorby na  https://bandzone.cz/tocilas.

19.30 - piano