Neděle 30. 6. MALÁ PAŘÍŽ

03.07.2013 12:54
15.00 - Kolečkový dům
16.00 - Divadlo v krabici - Mrkvomen - nejpopulárnější představení tohoto souboru - principál Zdeněk Rusín.
16.45 - Kolečkový dům - Orfeus v Teplicích - muzikálová parodie - ORFEUS v Teplicích - už jste to slyšeli? A jste si jisti? ORFEUS má v Teplicích udělat na místní bohy dobrý dojem, ale neví tak úplně jak. Svou lyru nechal doma v rodné Thrákii a místo ní si bere sošku Oskara. Vymění ji nakonec za láhev teplické minerálky, nebo se spokojí s jindřichohradeckým rumem?

ORFEUS je minimuzikál z pera Pavly Procházkové a v provedení Kolečkového domu, který hraje vlastní tvorbu na pomezí popu, chansonu, amatérského jazzu a kavárenského punku, a to ve složení 3 zpěvaček, klavíru, saxofonu, houslí a basy. Zajímavostí je, že hlavní roli v muzikálu ORFEUS obsadil autentický polobůh thráckého původu. www.koleckovydum.cz

17.30 - Koneckonců - po letech odpočinku zmrtvýchvstání teplické alternativní skupiny
18.30 - Helenka Vlahačová + Martin Suske (klavír + kontrabas) - Altán u Zahradního domu byl postaven především pro klasické nástroje a jejich produkce jej vždy osvěží.
19.30 - Petr Baťa + Tomáš Hádek - tato dvojice patří mezi korunovační klenoty Malé Paříže a oboustranné sympatie vedou k další návštěvě kytaristy, zpěváka a básníka Bati a jeho doprovodného kytaristy a řidiče Tomáše Hádka.