Neděle 15.9. MALÁ PAŘÍŽ

19.09.2013 02:09
15.00 - vystoupení mladých zpěváků ze ZUŠ Teplice pod vedením paní učitelky Proklové
15.45 - Les gars d'en bas - tuto skupinu jsem nikdy neslyšel ani neviděl. Doporučila mi ji opět Zdenička Trvalcová, na jejíž doporučení dám vždy. Mohu Vám jen prozradit, že se jedná o česko-francouzskou hudební skupinu, která našla zalíbení v pouličním hraní po celé Evropě. A hned po vystoupení v Teplicích jede francouzská část kapely domů do Francie. Další Francouzi na Malé Paříži. To je dobré, ne?
17.15 - Annešanté - skupina z Plzně, která si Malou Paříž našla sama a oslovila mne s nabídkou vystoupení. Zpívají česky a francouzsky a na Malou Paříž se hodí. Hraní ve složení : zpěv, kontrabas, akordeon a kytara. Jejich tvorbu bych nazval šansonem, ale jsem jen vyučený tělocvikář, tak na můj názor nedejte a udělejte si ho sami a mrkněte na ukázku :  https://bandzone.cz/annesante
18.45 - Crossroad Blues - zvukař letošních Malých Paříží, Petr Samek, je zároveň vynikající kytarista a krom kapely Blue rocket působí ještě v tomto občasném hudebním uskupení společně s kytaristou Čistírny Martinem Herbstem, vynikajícím foukačkářem Igorem Šikulou a bubeníkem Šípusem. určitě to bude hraní "na pohodu".
20.00 - piano - večery jsou čím dál chladnější a pro ty, kteří nebudou mít hudby dosti bude na terase či v kavárně hrát p. Sendrei, nezdolný to pianista, který se definitivně rozhodl, že bude rozdávat lidem radost.