MALÁ PAŘÍŽ - neděle 7.9. od 15.00 hod.

09.09.2014 20:06

15.00 hod. - Big band Bonit - nejlepší severočeský big band v plném složení!!! Duchovním otcem koncertu, který se, pro velký počet hudebníků musí konat na terase Zahradního domu, je teplický zpěvák Bonitu - Pavel Houfek. Malá Paříž děkuje jemu i ostatním vystupujícím. V průběhu koncertu vystoupí se samostatným programem klavírista Gejza Sendrei a zpěvačka Kačka Rousová.
17.00 hod. - Wono sito sedne - terezínsko-litoměřická kapela je na Malých Pařížích v podstatě domácí, neboť její členové často přijedou, aniž by vystupovali. Hrají vlastní písně a disponují teplickým bubeníkem - Michalem Martincem. Budou se Vám líbit - pohodová kapela.
18.00 hod. - Nestel postel - poprocková kapela z Lovosic je jednou z těch, která si Malou Paříž našla sama. Jejich muzika mne zaujala a tak jsou tady. Doufám, že se Vám budou líbit.
19.00 hod. - Der Šenster Gob - akustická kapela, hrající židovskou, romskou a balkánskou hudbu cestuje v romantickém zeleném karavanu po celé Evropě a tuto neděli se zastaví i na Malé Paříži.
20.00 hod. - piano