MALÁ PAŘÍŽ - neděle 24.8. od 15.00 hod.

27.08.2014 18:26

15.00 hod. - piano
15.30 hod. - Dekolt - jedna z nejzajímavějších kapel, která na Malých Pařížích kdy vystupovala, je z Říčan u Prahy, čítá 6 členů, včetně chraplavé zpěvačky Bakešky. Jejich hudba je pestrá, svižná a mladá. Texty jsou vtipné a české. Kdybych si to mohl dovolit, rozhodně bych jim nabídl vyšší honorář... Pokud jste je již slyšeli, rozhodně si je zapamatujete.
17.00 hod. - Zdarr - mostecká skupina hrající tzv. "klezmer". Hudbu s židovskými motivy doplňuje trojice mladých mužů slušivými úbory nebo alespoň čepečky. Budou se Vám líbit.
18.00 hod. - Jana Šteflíčková - zajímavá písničkářka je tradiční návštěvnicí Malých Paříží. V současné době nahrává novou desku a tak jsme poněkud problematicky hledali termín. Nicméně obě strany chtěli a tak se to povedlo...
19.00 hod. - Justin Lavash - anglický geniální kytarista s charismatickým hlasem a příjemným vystupováním. 8 let žije v Praze, trochu mluví česky a do Teplic jezdí moc rád. Pokud jste ho ještě neslyšeli, vězte, že je to skutečně nevšední zážitek - bez přehánění .
20.00 hod. - piano p. Sendreie