MALÁ PAŘÍŽ - neděle 24.6.2012

29.06.2012 22:20

 

15.00 hod. - Jana Šteflíčková - osobitá písničkářka, která kromě vynikající kytary disponuje i výtečnými texty a příjemným altem. její písně mohou být vtipné i zádumčivé a přesto je v nich poznat její rukopis. Jana je zároveň herečkou pražského Studia Ypsilon. Letos vydává svou první zcela sólovou desku a písně z ní nám určitě představí. Na Malé Paříži je již potřetí.

16.00 hod. - Ivory Gate - fantasy world acoustic z Kadaně. 4členná kapela o jedné zpěvačce skládá své písně v angličtině a v jejich hudbě se objevují prvky keltské i balkánské hudby v renesančně folkovém podání. Novinka Malé Paříže.

17.00 hod. - Bluesser - rock big beat z Děčína. Kapela, která si na nic nehraje a přitom hraje své vlastní skladby v češtině. Někdy vtipné, ironické a možná pro někoho trochu drsné. Sami projevili přání hrát na Malé Paříži a z toho mám velkou radost.

19.00 hod. - Severočeská filharmonie - toto je jediné vystoupení, které může ohrozit počasí a tento koncert se v případě nepřízně počasí přesune do hlavního sálu Zahradního domu. Jinak velký dík patří p. Dietzovi - řediteli filharmonie, za ochotu, se kterou vyšel vstříc programu Malé Paříže. Přejme si jen, aby bylo krásně a o zbytek nezapomenutelného zážitku se postará teplický orchestr.

21.00 hod. -  Petr Samek, Marek Lepší a Dalibor Gondík - společné muzicírování na Setkání s ... se této trojici zalíbilo natolik, že jsou ochotni si spolu (bez jakékoli zkoušky) zahrát na Malé Paříži. Dalibor se do Teplic těší, ačkoli ve svém diáři našel pouze jediný volný den... Díky.