MALÁ PAŘÍŽ - neděle 17.8. od 15.00 hod.

19.08.2014 21:02

15.00 - piano
15.45 - Tomáš Mach (housle) a Hiroki Matsumoto (piano, zpěv) - začátkem července mi volal Martin Zbrožek, že by si na Malé Paříži chtěli zahrát dva špičkoví hudebníci. Houslista a skladatel Tomáš Mach - studoval na Berklee College of Music v USA a vyučoval na Konzervatoři Jaroslava Ježka v Praze či na Bankok Symphony Music School v Thajsku a japonská pianistka, skladatelka a zpěvačka z Ósaky. To je pro mne velká čest...
16.45 - JJIM Band - podruhé letos na Malých Pařížích hudební skupina z Lovosic s plným zvukem a krásným swingovým repertoárem.
18.00 - Brigita Cmuntová a Štěpán Klouček - mladí, krásní, talentovaní muzikáloví herci s vlastní i převzatou tvorbou. Letos již v Teplicích hráli, líbili se, jim se tady líbilo a tak nebyl důvod, proč je nepozvat ještě jednou. Tentokrát se partnerské duo obohatí o kontrabasistu.
19.00 - Ondřej Ruml - vynikajícího muzikanta a zpěváka není třeba představovat. Jsem moc rád, že do Teplic rád a poměrně často jezdí a pozvání na Malou Paříž nikdy neodmítne... Moc se na něj těším.
20.00 - Roman Tomeš a Míša Doubravová - další kamarádi z muzikálových prken. Partnerské duo, které bych chtěl v budoucnu do Teplic vozit častěji. Moc příjemní mladí hudebníci s krásnou povahou a velkým talentem. Jen doufám, že je pan režisér Ďurovčík pustí ze zkoušky...
21.00 - tradiční klavír na terase - p. Sendrei