MALÁ PAŘÍŽ - neděle 14.9. od 15.00 hod.

20.09.2014 12:15

15.00 hod. - Big band teplické Konzervatoře - pod vedením Lukáše Čajky vystoupí další velké teplické hudební těleso na terase Zahradního domu. Tak nezbývá než doufat, že k nim (k nám) bude počasí milosrdné...
16.30 hod. - ANEBOAFRO - hudebně-taneční kapela hrající africké rytmy a world music. Kapela přijede v okleštěné sestavě, nicméně tento styl hudby není na Malých Pařížích zcela běžný, tak doufám, že Vám bude muzika líbit.
17.45 hod. - Igor Barboi, Martin Herbst a Vojta Čermák. Akordeon, kytara a violoncello. Tři Tepličáci, tři skvělí muzikanti. Co dodat...
19.00 hod. - Petr Kadlček - teplický rodák, pravidelný vystupující na Malých Pařížích. Zakladatel legendární teplické Emise a pražského Naturalu. Rocker, písničkář a výborný chlapík.
20.00 hod. - AGU - polská písničkářka, žijící od roku 2004 v Praze prý začala nejprve zpívat a pak teprve mluvit. Její hudba je velmi komorní a tak se hodí na celý závěr Malé Paříže. Sama o své hudbě říká : "Je to ZenCore: špetka dobrého popu, což představuje pokus o intimní folk, několik textů ze dna srdce, a to vše okořeněno vokálními experimenty ".