MALÁ PAŘÍŽ - neděle 13.7. od 15.00 hod.

17.07.2014 10:16

15.00 hod. - Martin Kůda (příčná flétna) a Lukáš Dobrodínský (harfa) - první ze jmenovaných je prvním flétnistou Sč. filharmonie a profesorem na teplické Konzervatoři a zároveň člověk, který si oblíbil Zahradní dům a který toto vystoupení zorganizoval. Druhý jmenovaný hudebník je harfistou Sč. filharmonie a zároveň působí jako dirigent chrámového sboru Cantus Amici. 
16.00 hod. - Stráníci - první vysloveně folkové uskupení na letošních Malých Pařížích je složeno z manželů Stráníkových, kteří jsou základními stavebními kameny stejnojmenné folkové skupiny. Jejich vystoupení je výsledkem celoročních pravidelných měsíčních "Královských Obýváků".
17.00 hod. - Bára Zmeková - na doporučení Zdeničky Trvalcové (a ta má výborné tipy). Sama o sobě říká, že hraje vestoje, vsedě, všude a odjakživa. Tak jako si ostatní děti hrály, ona hrála na klavír... Nyní i s basou a bicími.                 https://bandzone.cz/barazmekova

18.00 hod. - Kuba Alexa - kytarista, písničkář, hrající vlastní moderní folkovou tvorbu s vlastními anglickými texty je jedním ze zakladatelů pražských Večerů jiného folku. Zajímavý profesionál příjemného vystupování, ze kterého buď nespustíte oči nebo si jeho koncert vůbec nezapamatujete... Záleží na Vás.
19.00 hod. - Sč. filharmonie - opět koncert v hlavním sále Zahradního domu.
21.00 hod. - Sledování finále MS ve fotbale !!! - uvnitř kavárny, aby si někdo nemyslel, že bude venku plátno.