MALÁ PAŘÍŽ - neděle 12.8.2012

18.08.2012 13:09

 

15.00 hod. - Jiří Zonyga a Větry z jihu - kamarád z divadla přijede na Malou Paříž již potřetí a do Teplic již poněkolikáté. Když jsme se o možnosti jeho vystoupení bavili (již někdy v lednu letošního roku), řekl mi, že tentokrát ale chce přijet s celou kapelou, protože si koncert více užije a i pro Vás diváky je zážitek intenzivnější. Moc mne tím potěšil a vzhledem k tomu, že jsem si poslechl CD, které s touto kapelou nahrál vím, že se skutečně máte nač těšit. 

16.40 hod. - Romanica - duo slovenských hudebníků, manželů Kraicových, vystoupí na Malé Paříži v rámci svého turné po Čechách. Dynamická zpěvačka a kytaristka, podporovaná basovými rytmy svého životního partnera. V jejich hudbě najdete prvky jazzu a rómské nálady. Mají za sebou řadu koncertů po celém Československu.

18.00 hod. - Zdarr - chomutovská skupina, která sama svůj styl hudby pojmenovává jako "otevřenou akustickou fúzi". Specifikem skupiny jsou dva akordeonisté, kteří dávají kapele neobvyklý šarm. Dva členové skupiny jsou bývalými členy populární Laury a jejích tygrů. 

19.15 hod. - Justin Lavash - využívám Justinovi celovíkendové přítomnosti v Teplicích a velmi rád ho letos podruhé vítám v Altánu. Pro ty z Vás, kteří ho ještě neznají - Justin je anglický písničkář, který žije již 7 let v Praze, kde také vyučuje hru na kytaru na Mezinárodní konzervatoři. Jako kytarista je nepřekonatelný a celý jeho projev mu získal řadu příznivců jak mezi diváky, tak i mezi ostatními umělci.

20.45 hod. - Marek Lepší a Petr Samek - tradiční zakončovatele Malých Paříží není potřeba nijak zvlášť představovat. Členové teplických Blue Rocket jsou vyváženým duem, které produkuje výbornou hudbu a hlavně - jsou tady doma. I proto není vyloučeno, že opět nebudou hrát sami.