MALÁ PAŘÍŽ 2022

25.05.2022 10:31

MALÁ PAŘÍŽ 2.10.

15.00 - Nina Radnická, Jiří Panchartek a Michael Šporcl - půvabná zpěvačka a pravidelná návštěvnice Malých Paříží, teplická Nina, zazpívá své oblíbené šansony ve společnosti svých kolegů z konzervatoře - pianisty Jirky a klarinetisty Michaela. A já se těším, že je konečně uvidím a uslyším.
16.15 - Na3si - ústecko-dečínská kapela
17.30 - FÓPÁ - teplické kytarové duo, ve kterém se na vás těší Tomáš Frolík a Pavel Kernaševič.
 

MALÁ PAŘÍŽ 25.9.

15.00 - Big band teplické Konzervatoře - vynikající hudební těleso pod vedením p. Lukáše Čajky po roce opět na Malé Paříži. Tohle vystoupení si rozhodně nenechte ujít.
16.30 - Coffeebreak - osmičlenné hudební těleso z Litvínova hraje hudbu na pomezí jazzu, funky a popu. Mezi členy jsou jak studovaní hudebníci, tak talentovaní samoukové. Kapela postupně přechází od coverů k vlastní tvorbě.
18.00 - Poslední šance Míry Ošance - aniž bych tuto kapelu někdy slyšel, podle názvu ji znám a vlastně vůbec nevím proč. V každém případě se jedná o příjemné folkové melodie, které vychází právě z pera Míry Ošance. V repertoáru však najdete i písně převzaté.
19.15. - Vnitrublok - Adéla Dudová se svými spoluhráči zpívá své vlastní písně a přes krátkou dobu existence má tato formace celou řadu koncertů. Na Malé Paříži se objeví díky doporučení skvělé Markéty Zdeňkové.

 

MALÁ PAŘÍŽ 18.9.

15.00 - ZUŠ Teplice - vystoupení mladých pěveckých talentů pod vedením paní učitelky Galiny Proklové.
16.30 - Gejza a Mára
18.00 - Andrea Šulcová - multižánrová zpěvačka, flétnistka, písničkářka a pedagožka žijící v Německu. Vyrůstala obklopená folkovou a bluegrassovou muzikou, studovala jazzovou flétnu v Praze a rakouském Grazu a ráda poslouchá americké písničkářky. Zkušenosti z různých žánrů se otiskly do jejích autorských anglických písní, ve kterých jen těžko zapře svůj pozitivní přístup k životu. Přestože momentálně natáčí své debutové CD s celou kapelou ve spolupráci s producentem Petrem Ostrouchovem, představí se Andrea sólově a zazpívá své písně za doprovodu akustické kytary – přesně tak, jak vznikají.

 

MALÁ PAŘÍŽ 11.9.

15.00 - Druhá lajna - skupina složená z mladých hudebníků z Mostu se potkala na ZUŠ. Jejich láska k hudbě jim vydržela až do dospělého věku, stejně jako jejich přátelství.
16.30 - Toska - pětičlenná, energií nabitá kapela, ve které hrají prim dvě nepřehledné hudebnice - zpěvačka Miri a trumpetistka Bára (mužským členům kapely se tímto omlouvám, ale je to tak). Jejich skáčko pobaví, roztančí a bude se Vám líbit.
18.00 - Hambaeros - tradiční účinkující trio žen možná doplní i někdo další. Hambaeros mají tu výhodu, že hrát s nimi je radost a poslouchat je taktéž. Jazz, swing, pop.
19.30 - Circus Ponorka - jednočlenný orchestr Honzy Ponocného bude u nás hrát letos již podruhé. A věřím, že se Vám opět bude líbit.

 

MALÁ PAŘÍŽ 4.9.

15.00 - Brigita a Štěpán - folkové duo, ve kterém Brigita skládá texty, Štěpán hudbu a oba krásně zpívají.
16.15. - Šimon Flesar - možná si vzpomenete na malého bubeníka, který před dvěma lety na Malé Paříži sklidil obrovský úspěch. I letos vyhrál celostátní kolo ZUŠ, kde v kategorii s ním soutěží bubeníci daleko starší. Nechme se překvapit, kam dál se žák p. učitele Michala Martince posunul.
17.00 - Panoptikum Jany Eichler Honců - pěvecký sbor z Ústí nad Labem, který jste mimo jiné mohli vidět a slyšet na loňském Vánočním Altánu.
18.30 - Pavel Houfek - upřímně nevím, se kterou zpěvačkou Pavel tentokrát přijde a je mi to jedno. Vím, že to bude hezký koncert.
20.00 - Báry - původně ryze ženská kapela hraje v současnosti s jedním mužským členem. Původní trojhlasý vokál podpořený akustickými nástroji však zůstává. Folk.

 

MALÁ PAŘÍŽ 28.8.

Tentokrát výjimečná Malá Paříž, za kterou musíme poděkovat především teplické firmě Amicom s.r.o. a zvláště jejímu majiteli - Standovi Veigertovi. A čím je tato Malá Paříž výjimečná - především programem. Máte se na co těšit :
15.00 - Jana Koubková trio - legenda českého jazzu přijede s klavíristou Ondřejem Kabrnou a kontrabasistou Vítem Švecem.
16.00 - Starý časy - teplická rocková kapela vznikla v r. 2009, původně kvůli jedné akci. Nicméně parta nadšenců se schází a hraje dodnes a navíc se stále více orientuje na vlastní tvorbu.
17.00 - Wono sito sedne - severočeská kapela prošla v posledních letech několika personálními změnami, ale to pravé jádro zůstalo, stejně jako jejich specifická pop-rocková tvorba plná příjemných melodií a vtipných českých textů.
18.30 - Luboš Pospíšil & 5P - hlas, který si nespletete. Luboš Pospíšil koncertuje s obnovenou kapelou 5P, kterou dále tvoří kytarista Mirek Linhart (též Yo Yo band, Dr.Max) a o generaci mladší muzikanti: klávesista a kapelník Ondřej Fencl (též Schodiště, Hromosvod, V. Merta, J.Hrubý, V. Koubek, Marsyas...), bubeník Jakub Nývlt (Sto zvířat, Oskar Petr band), baskytarista Jakub Červinka (Sto zvířat, Jan Burian band) a perkusista Michal Hnátek (Divadlo Elf, Jan Hrubý a trio...).
20.00 - Michal Ambrož & Hudba Praha - jedna z nejvýraznějších osobností české hudební scény. Zakladatel kapel Jasná Páka, Hudba Praha a Divoký srdce. V roce 2016 vydal desku Srdeční příběh pod producentským dohledem Davida Kollera. Rok 2019 přinesl další albový počin tohoto projektu, desku, nesoucí název Uprchlík.

 

MALÁ PAŘÍŽ 21.8.

15.00 - Gejza Sendrei
16.00 - Ukrutná veverka
 - teplická folková skupina.
17.30 - DCRadio - emo-punková formace z Děčína, která hraje vlastní skladby s českými texty.
19.00 - Pavel Petran a kapela - pravidelní hosté našich akcí - folk.
20.00 - 20 minutes - jednovaječná dvojčata Simona a Denisa Alex Katzer, která v posledním roce naprosto překopala svoje vystoupení a jejich cílem je moderní popová show se zaměřením na taneční publikum.

 

MALÁ PAŘÍŽ 14.8.

15.00 - Skok - folkové uskupení teplických hudebníků, které si díky svému pravidelnému hraní po teplických hospodách získává stále větší popularitu. Je na čase dát jim prostor i na naší akci.
16.30 - The Villains - kapela, kterou v r. 1966 založili čtyři kamarádi - středoškoláci. Hráli, rozpadli se a po letech se znovu dali dohromady a hrají pro radost svou i posluchačů.
18.00 - Sabina Ludányiová - kapela se jmenuje podle své frontmanky. Sabina nejprve natočila svou první desku a pak teprve k sobě sehnala ostatní hudebníky. Velmi zajímavá zpěvačka se stejně zajímavou tvorbou. Pop-art.
19.30 - U-style - severočeská skupina je stálým účastníkem Malých Paříží a je to sázka na jistotu. Líbí se vlastně všem. Country-rock.
20.45 - DON BON - popové trio v úsporném rockovém složení - kytara, basa, bicí. Rytmus je základ. Vlastní melodie s českými texty.

 

MALÁ PAŘÍŽ 7.8.

15.00 - Igor Barboi + Petr Zelenka - Igor je brilantní teplický akordeonista, který na Malých Pařížích vystupoval již několikrát. V tomto duu však nikdy. Igor se v současnosti pohybuje mezi Brazílií a Teplicemi a my využíváme jeho přítomnosti.
16.30 - Pekelné koně - Pekelné kone vznikli jako vedlejší projekt dvou slovenských hudebníku žijících v Praze. Autorem hudby i textů je Tomáš Hricišák zvaný také Páter Noster, který v kapele zpívá, hraje na kytaru a banjo. Jeho dlouholetý souputník Jozef Zeleňák (Zoltán Zlomír) hraje na kontrabas a zpívá vokály. K duu se po čase přidala bubenice, perkusistka a vokalistka Jane Medjuza Hall a z rytmické sekce skupiny se brzy stal i manželský pár. Jako poslední do stáje Pekelných koní přibyl akordeonista Radek Veselý zvaný Franke který také hraje na klávesové nástroje, xylofon a zpívá vokály. Z akustického projektu se tak nakonec stala plnohodnotná hudební skupina.
18.00 - Šoulet – již složení nástrojů vás zarazí – ukulele, tuba, fagot, hoboj, bicí a housle. A všichni zpívají. Říkají o sobě, že hrají polka-punk. Tuhle kapelu si buď zamilujete nebo ji budete poslouchat s odporem. Ale věřím, že si ji zamilujete. Báječně se hodí ke kapele Šouflšou. Před ní i za ní. A v textech se nebojí téměř ničeho.
19.30 – Šouflšou – kapela, která vznikla v r. 2015 o sobě na svých stránkách říká: „Vypráskaná trumpeta, pohlavkující banjo a cit k dobře předrženým stopkám, to jsou hlavní ingredience naší tvorby. Pak už jenom dixielandové aranže, nekompromisní tuba a vlastní texty, ve kterých se sem tam zaleskne i to staré dobré české písničkářství.“ A pokud Vás při jejich poslechu napadne Ivan Mládek (jakože určitě napadne), je to v pořádku. Dixieland.

 

MALÁ PAŘÍŽ 31.7.

15.00 - Kročipišť - moderátor Malých Paříží - Jirka Straněk - je také velmi zdatný kytarista, který hraje v několika uskupeních. V tom, které Vám představíme doprovází na kytaru svou partnerku, Katku Kročilovou a další krásnou zpěvačku - Kristýnu Pištěkovou. Název kapely je pak složen z příjmeních obou dívek.
16.30 - The Schmelz - začínající teplická rocková skupina.
18.00 - Hitshakers - zpěvačka Tereza Vacková se svým manželem a svými kamarády. Minule nám v programu vytrhla trn z paty a nyní již ve svém regulérním vystoupení.
18.45 - Josef Svoboda - teplický kytarista, za jehož koncertem je vždy spousta zkoušení a přemýšlení.
19.30 - Nina Rosa - půvabná slovenská zpěvačka a houslistka se svými neméně zdatnými kolegy zpívají písně v několika jazycích. A krásně.
20.30 - MarZ - kytaristka, zpěvačka a skladatelka Markéta Zdeňková k nám jezdí většinou v duu s trombonistou Štěpánem Janouškem. Letos s sebou berou celou svou skupinu.

 

MALÁ PAŘÍŽ 24.7.

15.00 - Gejza Sendrei - oblíbený teplický pianista si své příznivce a posluchače vždy najde.
16.30 - Gorily v mlze - alterantiv-rock z Tisé. Kapela existuje od r. 2013. Hraje vlastní tvorbu, která je ovlivněna undergroundem, punkem, rockem a asi vším, jako když Pejsek a Kočička pekli dort.
18.00 - Der Šenster Gob - poměrně pravidelní účinkující, jejichž tvorba vychází z klezmeru a balkánských písní. Svého času kapela cestovala po Evropě v krásném zeleném autě, připomínajícím maringotku a rozdávala radost na ulicích.
19.30 - Pekelné koně - zajímavé uskupení slovenských hudebníků, trvale usazených v Praze. Sám jsem je slyšel poprvé až letos, ale podle všeho PK mají za sebou spoustu odehraných koncertů i na velkých akcích. Folkpunkcountry.

 

VELKÁ MALÁ PAŘÍŽ 17.7.

Jedenkrát do roka se snažíme oživit celou Zámeckou zahradu a dát lidem důvod projít se kolem Velkého rybníka tak, jak to bylo zvykem v dobách, kdy se Teplicím říkalo Malá Paříž.
Na co se můžete těšit :
1. Scéna v Altánu u Zahradního domu :
15.00 - Holborn Stereo
 - česká tříčlenná kapela, ovlivněná britskou hudbou z minulého století. Vlastní hudba, vlastní anglické texty a starý zvuk v podání mladých současníků. Zajímavá kapela, která má předpoklady oslovit všechny věkové kategorie.
16.30 - Manu - pražská pop-artová kapela, která disponuje nevšedním vokálem frontmanky a skladatelky Anny Knauerové a precizními muzikanty. Jsou kapely, které Vás osloví na první poslech. Já to zažil právě u této skupiny a jejich písně NE! Za mne rozhodně ano!
17.40 - Módní přehlídka autorské módy baletky Anny Homola - s Andulkou se již několik let bavíme o tom, že bych ji rád představil v Teplicích. Letos jsme to konečně zrealizovali a Anička s sebou vezme další kolegyně z divadla, na které se rovněž těším.
18.00 - Žofie Kabelková - Žofka je taková tradice na Malých Pařížích. Je krásná, milá a vždycky ji rád vidím. Přední česká písničkářka se vrací na pódia po mateřské dovolené.
19.00 - Stará škola unplugged - rocková legenda z Ústí nad Labem. Mě osobně jejich muzika v unplugged verzi připomíná Jana Spáleného, Vladimíra Mišíka či Michala Prokopa. Nebo něco mezi tím vším.
20.30 - Thea & Coming out - Tereza Staňková je velice šikovná skladatelka hudby a zpěvačka, pro kterou skládá texty hned několik autorů. Tím, že se na aranžích podílí celá kapela a také tím, že texty písní vyšly na světlo světa z různých hlav, nálad a situací, je koncert kapely pestrý a tím i nevšední. Terezu sleduji již delší čas, ale až letos jsme se osobně potkali. A máme ji u nás i s celou kapelou.
2. Apollonův altán - bílý, zděný na druhé straně rybníka.
15.00 - 18.00 - tradiční rytmický workshop Tokhiho
, jednoho z nejlepších českých percussistů a teplického rodáka.
3. Dětská scéna U opiček :
15.00 - 18.00
 - hry a výtvarná dílna pro děti pod vedením členů Divadla Studna z Hosína v jižních Čechách.
15.30 - Divadlo Krabice Teplice - představení pro děti i jejich dospělý doprovod
17.00 - Písničky a hudební hádanky Divadla Studna.
Po celou dobu bude v blízkosti scény fungovat stanoviště Salesiánského střediska Teplice a jejich lanové přelezy.
4. Výtvarný workshop - opět u schodů ze zadní strany muzea výtvarný workshop Radky Müllerové pro děti i dospělé.
5. Doprovodné aktivity :
V parku se představí firma Decathlon - partner celé akce - která poskytne celou řadu možností vyzkoušet si nejrůznější sportovní potřeby. Součástí akce budou i soutěže o zajímavé ceny.
Dále se představí některé sportovní oddíly z teplicka - gymnastika, šerm, basket, řecko-římský zápas, atletika.
Opět si příchozí budou moci vyzkoušet střelbu ze vzduchovek.
Projížďky kočárem a na koních.

 

MALÁ PAŘÍŽ 10.7.

15.00 - Kronwell - děčínská rocková skupina hraje vlastní tvorbu s vtipnými texty a s neuhlazenou energií.
16.30 - The Villains - kapela, jejíž kořeny sahají až ke čtveřici zakládajících středoškoláků z roku 1966. Stejně rozkročen je i její repertoár.
17.45 - Galiani gypsy jazz - výteční profesionální hudebníci z Teplic, pravidelní hosté Malých Paříží s početnou fanouškovskou základnou.
19.00 - Les Gars d'en Bas - skvělí hudebníci, u nichž nikdy přesně nevím, v jakém přijedou složení a čím překvapí. World music.
20.00 - Na3si - děčínsko-ústecká pop-rocková skupina hraje vlastní skladby s českými texty. Za mne moc prima.

 

MALÁ PAŘÍŽ 3.7.

15.00 - Hanny band - děčínská zpěvačka Hanka Řánková zpívá vlastní tvorbu s českými texty za doprovodu zkušených hudebníků z Děčína. Můžete se těšit na příjemné melodické písně, moc hezky zazpívané i zahrané.
16.30 - Penál - rocková parta zkušených muzikantů z Mostu. Po několika letech se na Malou Paříž vrací.
18.00 - Náhodný výběr - pop-rocková kapela ze Soběslavi má za sebou stovky koncertů na malých akcích i významných hudebních festivalech v Čechách. Svou sílu vidí především v živých vystoupeních a kontaktu s publikem.
19.00 - 20 Minutes - za projektem 20 Minutes stojí jednovaječná dvojčata Simona a Denisa Katzer (25). Na české hudební scéně působí od roku 2010 a od té doby stihly vydat tři studiová alba, vydaly se na turné s kapelou Mandrage jako vokalistky, předskakovaly Emmě Smetaně, kapele Alberta Černého Lake Malawi a spoustě dalším. Jejich debutový klip měl premiéru na Snídaně s Novou, zahrály na prestižním večírku magazínu Forbes a projevilo o ně zájem největší hudební vydavatelství na světě, Universal Music. Nyní se připravují na hostování s kapelou Tata Bojs.
20.00 - Circus Ponorka - tradiční účastník Malých Paříží - kytarista, skladatel, zpěvák a showman Honza Ponocný ve svém osobitém pestrém a ojedinělém vystoupení, kdy Vám bude připadat, že neslyčšíte jednoho muzikanta, ale celý band.

 

MALÁ PAŘÍŽ 26.6.

15.00 - Big band Bonit - koncert k oslavě 40. výročí založení prestižního orchestru.
17.00 - Jula Baroš kvartet - vynikající teplický jazzový trumpetista se svou skupinou.
19.00 - Sissos - australské sesterské duo, které si rozhodně nenechte ujít.
20.00 - Brigita a Štěpán - folkové duo z Prahy.

 

MALÁ PAŘÍŘ 19.6.

15.00 - ZUŠ Teplice - vystoupí žáci pěvecké třídy paní učitelky Proklové.
16.00 - Doriss - teplická rocková skupina, složená z ostřílených hudebníků s vlastní tvorbou.
17.15 - Hanny band - zpěvačka, kytaristka a skladatelka Hanka Řánková z Děčína má kolem sebe zkušené hudebníky, kteří podporují její autorskou tvorbu.
18.30 - Kapela Vy - Anna Josephová není na Malých Pařížích nováčkem. Několikrát zde v minulosti vystupovala se svou kapelou Annešanté, ještě pod svým dívčím jménem Rauschová. Nyní se po mateřské dovolené vrací s komornějším projektem.
20.00 - Lucia Chugai - vynikající jazzová zpěvačka žije v Praze a já se s nípoprvé setkal na jejím vystoupením v pražském klubu U malého Glenna. Její vystoupení mi bylo nesmírně sympatické a doufám, že se bude líbit i Vám.
 

MALÁ PAŘÍŽ 12.6.

15.00 - ZUŠ Teplice - vystoupení žáků pěvecké třídy paní učitelky Xenie Podolchové.
16.00 - Wood Harmony ZUŠ Krupka - vystoupení žáků ze ZUŠ v Krupce.
17.00 - Pepe Voltarelli - italský zpěvák, kytarista a skladatel se svou skupinou bude mít na Malé Paříži premiéru. Prima.
18.15 - Jokers - pražská pop-rocková skupina byla založena v r. 2008. Od té doby má za sebou spoustu koncertů a právě v nich je její síla. V hudbě, textech a v přímém kontaktu s diváky.
19.30 - Točílas - ústecká rocková legenda právě natáčí svou další desku a dle všeho je před ní poměrně zásadní personální změna. U nás však vystoupí ještě v současné sestavě. A to je dobře.

 

MALÁ PAŘÍŽ 5.6.

15.00 - ZUŠ Teplice - představí se žáci z pěvecké třídy paní uč. Xenie Podolchové.
16.00 - Coconut Planters (ITA) - italská rocková čtveřice se na pár dní objeví v Čechách a škoda jejich přítomnosti nevyužít. Klasické složení - 2 kytary, basa, bicí.
17.30 - Wan men sonk - původně litvínovská kapela vznikla v r. 2005. V rámci personálních výměn a obměn je dnes kapela teplicko-litvínovská díky klávesistovi Filipovi Šaškovi a zpěvačce Kristýně Pištěkové. Funky.
19.00 - Gerald James Clark (JAR) - uznávaný zpěvák a skladatel z Jihoafrické republiky. Jeho nejnovější album Afrocoustic je směsicí blues, country, rocku a folk rocku s kořeny v tradiční jihoafrické hudbě. Byl nominován na cenu SAMA (South African Music Awards) za nejlepší živá vystoupení a nekomerční multižánrovou hudbu. Ať už jste fanouškem blues, country, rocku nebo jazzu, hudba Geralda Clarka se vám bude líbit. Na koncertě ho doprovází Jakub Hlobil, hybridní kytara (basa a kytara najednou) a Josef Hlobil - bicí nástroje.
20.00 - Kvarte Tones - věřím, že z minulých let znáte slovenskou zpěvačku Zdenku Trvalcovou a její kapelu VOILA. Zdenka k nám jezdí od prvního ročníku a má tu mnoho fanoušků. Vokální kvartet, který Vám chceme představit je složen z jejích studentek z Mezinárodní konzervatoře v Praze. Dnešní již absolventky zpívají známé melodie ve vlastních vokálních úpravách a jde jim to opravdu skvěle.

 

ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY

Pátek, 27.5.:

14.00 – Iván Gutierrez & Madera – kolumbijského kytaristu a zpěváka v Čechách známe především díky jeho plodné spolupráci se zpěvačkou Zuzanou Navarovou ve skupině KOA. Do Teplic přijede se svým projektem Madera v triu s kontrabasistou Tadeášem Mesánym a bubeníkem Davidem Landštofem.
15.30 – Marešová Yasinski RAZAM – zpěvačka Iva Marešová a vynikající běloruský akordeonista Aliaksander Yasinski přijedou společně s bubeníkem Radkem Doležalem. RAZAM znamená v běloruštině „společně“ a jeho význam si můžeme vyložit i propojením mezi diváky a kapelou, neboť hudba této skupiny vás vtáhne svou syrovostí a autentičností a rozhodně ve vás zanechá hluboký dojem.
17.00 – Petr Kalandra Memory Band - mosteckém hudebníkovi, textaři, kytaristovi, zpěvákovi, producentovi a vizionáři Mírovi Kuželkovi se říká, že na jeho koncertech zavřete oči a slyšíte Petra Kalandru a když je otevřete, tak ho i vidíte. Do Teplic se skupinou přijede i jihočeská legenda – Pavlína Jíšová.
18.30 – Mr. Twist – rocková skupina z německého Lipska připomene časy Elvise Presleyho a začátků rockenrollu v Americe. Výborná show, která nenechá nikoho klidně sedět.
19.30 – Marley Wildthing – rakouská multiinstrumentalistka a zpěvačka hraje na basu, ukulele, buzuki a piano a všechny tyto nástroje používá při svých vystoupeních. Hudba Marley je směsí indie, folku a popu, doplněna vlastními texty, které přednáší hluboko zabarveným, sametovým hlasem.
21.00 – Mr. Twist – druhá část vystoupení rockových mladíků z Lipska.
 
Sobota, 28.5.:
15.00 – Jamie Marshall trio – v České republice velmi známý anglický bluesový kytarista a zpěvák s nezaměnitelným hlasem je vyhledávaným hostem těch největších festivalových akcí. Spolupracoval s celou řadou známých jmen nejen v Čechách, ale i během svého 20 letého působení na londýnské scéně.
16.30 – James Harries sólo – zpěvák a skladatel z anglického Manchesteru žije řadu let trvale v České republice. To mu však nebrání v koncertování po celém světě. Má za sebou 6 vydaných řadových alb a songy k filmům Snowborďáci, Rafťáci, Bobule a Lidice.
18.00 – Lord Bishop – dvoumetrový černošský kytarista a zpěvák z newyorského Bronxu o sobě říká: „Jsem dost mladý na to, abych rock and roll ještě mohl hrát a dost starý na to, abych ho již uměl hrát.“ Za uplynulých 15 let nahrál 11 CD a ve 44 zemích světa odehrál více než 3.000 koncertů.
19.30 – Justin Lavash – anglický kytarový mág, žije poslední dva roky v Teplicích a byla by velká škoda nechat si ujít jeho vystoupení, i když jste ho již třeba slyšeli. Jeho kytarový „finger-styl“ je jedinečný, jeho hlas podmanivý a vzhled charismatický.
21.00 – OKSYI – ukrajinská kytaristka a zpěvačka, která kombinuje prvky jazzu, blues a experimentální hudby.
 
Neděle, 29.5.:
15.00 – Sarah and The Adams – zajímavá zpěvačka a skladatelka Šárka Adámková má za sebou 3 vydaná CD a její písničky jsou krásné na první poslech.
16.30 – HlasIvky – houslistka, zpěvačka a skladatelka Iva Jaške Příhonská se po letech hraní v orchestrech odhodlala k vlastní tvorbě nutno říci, že se jí to moc povedlo.
18.00 – Martina a Kristina Barta – zpěvačka a klavíristka. Neuvěřitelně nadané sestry se opět scházejí v Teplicích.
19.30 – Radka Fišarová – česká Edith Piaf přijede opět v triu s akordeonistou Sašou Yasinskim a kytaristou Mírou Linkou.

 

MALÁ PAŘÍŽ 22.5.

15.00 - Gejza Sendrei - známý teplický pianista
16.00 - Do hospody dobrý - teplické uskupení, hrající Lepší večery po teplických hospodách.
18.00 - Black Sabáka - rocková skupina ze severních Čech, hrající své vlastní písně s vlastními českými texty.
19.00 - NINA ROSA - pražské trio, založené houslistkou a zpěvačkou Ninou Marinovou a pojmenované po její největší fanynce - její babičce. Po jejím boku stojí kytarista Tony Dlapa a akordeonista Michal Mihok.
20.00 - TRIBUBU - hudbu této čtveřice asi nejlépe vystihuje výraz - africký beat. Písně jsou postaveny na výrazné rytmice, jsou silně taneční a splňují přesně to, co si Malá Paříž dává za cíl - bavit všechny generace. Skupina na své koncerty vyjíždí z Německa, nicméně její členové jsou Španělé či z Pobřeží Slonoviny. Tribubu jsou rozhodně kapelou, kterou byste si neměli nechat ujít, letos byla skupina dokonce velmi milým překvapením na Reprezentačním plese Statutárního města Teplice a vloni získala titul Překvapení Malých Paříží.