MALÁ PAŘÍŽ - 2019

24.05.2019 17:31

POSLEDNÍ MALÁ PAŘÍŽ - neděle 6.10.

Poslední Malá Paříž letošního roku bude ve znamení teplických muzikantů. A to převážně těch, kteří hrají Lepší večery po teplických hospodách. Přijďte se rozloučit s akcí, která Vás bavila po celé léto a která do Teplic opět přivedla celou řadu kvalitních muzikantů z celého světa. Zde je program :
15.00 Heki Hek - populární teplická partička, která má své příznivce především v řadách současných i bývalých studentů teplického Gymnázia. Důvod je jednoduchý - v kapele hraje několik učitelů z tohoto ústavu. S hanbou přiznávám, že jsem je osobně nikdy neslyšel. Tak teď si je dám. Hrají pro čistou radost a pro své fanoušky. Navíc budou na Malé Paříži úplně poprvé.
16.00 - Lepší Malá Paříž - postupně se představí většina hudebníků z hudebně-vzdělávacího uskupení "Do Hospody Dobrý", která se z původních dvou členů vyvinula v těleso, čítající bezmála 25 muzikantů, kteří se střídavě objevují na Lepších večerech po různých hospodách v regionu. Zatím svou účast potvrdili : zpěvačky Káča Rousová, Kristýna Pištěková a Kateřina Kročilová, kytaristé a zpěváci : Pavel Houfek, Marek Lepší a Jirka Straněk, bubeník Pavel Košík Košumberský, baskytarista Jakub Fojtík a pianista Gejza Sendrei. Toto uskupení Vám bude hrát v různých personálních obměnách do 19.00 hod.
Poté se s Vámi oficiálně rozloučíme a oficiálně si půjdeme dát drink. A pak? Pak třeba ještě zahrajeme uvnitř kavárny pro sebe a pro ty, kteří budou mít chuť nás poslouchat a pro ty, kteří si třeba budou chtít zahrát s námi.
Děkujeme Vám za Vaši přízeň i návštěvy. Na Malou Paříž chodí stále více a více lidí. Těší nás to a jsme za to vděční.
 
MALÁ PAŘÍŽ - neděle 29.9.

15.00 - ZUŠ Teplice - je pravidlem, že se Malých Paříží účastní pěvecká třída paní učitelky Proklové. Zahájíme tímto vystoupením.
16.00 - Burn in Hell - australská skupina tvrdí, že hraje pirátský punk. Pravdou je, že minulou neděli hrála v Ústí a v Děčíně a v obou městech z nich byli diváci nadšeni. Moc se těším, že Vám je budu moci představit i v Teplicích. Ukázku jejich tvorby jsem dával na stránku minulý týden.
17.00 - Brkovice Boys - kapela z Českého Krumlova má u nás na severu (a zvláště v Teplicích) kamarády a vzájemně se navštěvují. Teď tedy spojili návštěvu s hraním.
18.00 - Ondřej Ruml - Ondra u nás nějaký ten rok nebyl, ale nyní jsme se dohodli, že opět přijede. Těším se na něj a mrzí mne, že nemůže zůstat na pivo, protože má druhý den v Praze zkoušku. Docela dlouho jsme se neviděli a já věřím, že se na něj těšíte i Vy.
19.00 - Public Fusion - teplická funky kapela má ve mně velkého fanouška. Jejich muzika je pro mě velmi příjemná. Je nápaditá a skvěle zahraná. Navíc jsou to Tepličáci a těm určitě držíte palce i Vy.

 

MALÁ PAŘÍŽ - neděle 22.9.

15.00 - Big band ZUŠ Teplice - opět pod vedením dirigenta Lukáše Čajky se tentokrát představí žáci Základní umělecké školy v Teplicích. Jsem přesvědčen, že se opět máme na co těšit.
16.00 - Marek Lepší + Gejza Sendrei - frontman teplické skupiny Blue rocket vystoupí ve dvojici s populárním teplickým klavíristou.
17.00 - Jenmy - George a Helena je zajímavé folkové duo, ve kterém na basu tvrdí muziku žena.
18.00 - Inženýr Vladimír - Vladimír Mikulka je autorem textů i melodií této zajímavé pražské alternativní akustické formace. Jejich složení bude i pro mne překvapením.

 

MALÁ PAŘÍŽ - neděle 15.9.

15.00 - Big band Konzervatoře Teplice + hosté Markéta Procházková a Dušan Kollár - pod vedením dirigenta Lukáše Čajky se opět můžete těšit na skvělou produkci místního orchestru, který bude obohacen o hosty - Markétu Procházkovou - muzikálovou herečku a zpěvačku (můžete znát i z TV - Tvoje tvář má známý hlas) a Dušana Kollára (znáte především z populárního 4TETu).
17.00 - Schmutzige Mädchen
18.00 - 9431 - pop-rocková kapela z Tanvaldu hrála v minulosti na Malých Pařížích několikrát. Nyní po několikaleté odmlce.

19.00 - Les Gars d'en Bas - česko-francouzská kapela je tradičním účinkujícím a vždy znovu a znovu příjemně překvapí.

 

MALÁ PAŘÍŽ - neděle 8.9.

15.00 - MarZ - Markéta Zdeňková Kytara, zpěv) a Štěpán Janoušek (pouzoun, cajoon, zpěv) jsou ústředními postavami této art-folkové skupiny. Oba jezdí na Malou Paříž pravidelně v duu, tentokrát vezmou celou kapelu.

16.00 - Nestel postel - lovosická parta hraje melodický pop-rock z vlastní dílny. Pravidelní účastníci Malých Paříží mají u nás dveře vždy otevřené.
17.00 - Deratizéři - skalní člen skupiny Totální nasazení Sváťa Šváb ve svém druhém srdcovém projektu, kde pojí své síly i s dívčím elementem.
18.00 - Slepí křováci - zajímavá rock-crossoverová čtveřice z Frýdku-Místku. Vítězové jednoho z minulých ročníků Šance Muzikus. Jejich vystoupení se dá směle označit jako show.
19.00 - LAGERSTEIN - australská pirates-metalová skupina ohromila návštěvníky svého koncertu v Teplicích tuším předloni. jejich živelné vystoupení bylo jedním z nejvíce navštívených, které se v Altánu uskutečnilo. Pokud přijdete, určitě nebudete litovat, jejich vystoupení je mimořádným zážitkem.

 

MALÁ PAŘÍŽ - neděle 1.9.

15.00 - Martin Kajaba - mladý kytarista a zpěvák z Českých Budějovic vystoupil vloni v Teplicích poprvé. Hraní u nás vždy spojí s návštěvou dědy a to je milé i nám.
16.00 - Brigita + Štěpán - osobně mám tyhle dva opravdu rád. Nejen jako umělce, ale hlavně jako velice milé lidi, které vždycky rád vidím. A jsem si jist, že se na ně těší i celá řada z Vás.
17.00 - TETy - ženský vokální kvartet z Lovosic zřejmě nemíří, co do popularity, k výšinám svých slavných mužských kolegů, nicméně radost svým posluchačům dokáží přinést neméně dobře.
18.00 - Jindra Kejak - písničkářský samorost z Chomutovska skládá písničky o lásce a přátelství a na první pohled byste to do něj skutečně neřekli...
19.00 - Dobré ráno blues band - skvělá trojice, které nechybí vůberc nic a neměli byste si ji nechat ujít. Opravdu doporučuji!
20.00 - Gadrew way - dámský smyčcový kvartet je ozdobou všech akcí, na kterých vystoupí. Malá Paříž není výjimkou a já si moc vážím toho, že se k nám dámy rády vracejí.

 

MALÁ PAŘÍŽ - neděle 25.8.

15.00 - Náhodný výběr - punk-popová, mladá kapela ze Soběslavi je opět jednou z těch, která bodovala v letošním ročníku soutěže Šance Muzikus. Má za sebou 3 vydaná CD, přes 300 koncertů a pod tímto názvem vystupuje od r. 2014.
1. vystoupení taneční skupiny Zahradancegroup z Prahy.
16.00 - BB flink -ústecká kapela s frontmanem Petrem Beranem není na Malých Pařížích ani v Teplicích žádným nováčkem. Rocková parta opírá svou produkci o osvědčené hity minulého století.
2. vystoupení taneční skupiny Zahradancegroup z Prahy.
17.00 - Žyhadloo - děčínská skupina má své příznivce především doma v Děčíně. Nicméně u nás hraje poněkolikáté a jednou z kapel, které na naši akci jezdí moc rády a krom toho, že se každým rokem zlepšuje, je s ní výtečná komunikace.
18.30 - Pavel Petran a hosté - pravidelní účinkující na Malých Pařížích. Folkové uskupení kolem milovníka zvířat, přírody a autora hudby i textů ze středních Čech.
19.30 - Vláďa Orlík a hosté - kytarista a zpěvák je také pravidelným vystupujícím. Americké blues v jeho podání a v podání jeho spoluhráčů je vždy výtečným zážitkem.
20.30 - Tomáš Matonoha a Inspektor Kluzó - ano, skutečně se bavíme o populárním herci Tomáši Matonohovi, který se poprvé představí i jako aktivní hudebník. Folk-popová hudební skupina z Brna.

 

MALÁ PAŘÍŽ - neděle 18.8.

15.00 - Gejza Sendrei - populární teplický pianista letos podruhé na Malé Paříži.
16.00 - Kola Dokola - bíinský rockový projekt bratří Rosenkranzů.
17.00 - Žofie Kabelková - přední česká písničkářka se vrací po mateřské dovolené ke koncertním vystoupením. Jelikož je Žofie naším dlouholetým účinkujícím a navíc velice milým člověkem, moc rádi ji opět v Teplicích přivítáme.
18.00 - Tři v klobouku - jazz-swingové trio děčínských hudebníků.
19.00 - Fragmenty - Fragmenty - rocková kapela z Přelouče má za sebou desetiletou historii. Vloni se umístila na předních příčkách soutěže Šance Muzikus a na finálovém kole jsem se s nimi seznámil. Doufám, že se Vám budou líbit.
20.00 - Petr Kadlček + Jakub Fojtík - Petr je "otřískaný" muzikant, jehož odehrané koncerty se počítají na tisíce. Žije v Praze. Začínal v Teplicích jako frontman skupiny Emise ještě za hlubokého "totáče". Hit jeho další skupiny - Natural - 'Já na to mám' znovuobjevila reklama na Škoda auto a v době svého vzniku byl na předních příčkách hudebních hitparád. Letos přijede se svým kamarádem a baskytaristou znovuobrozené Emise - Jakubem (Mewa, Blue rocket).

 

MALÁ PAŘÍŽ - neděle 11.8.

15.00 - Fridrich & Fridrich - mladé ústecké trio s loutkovým bubeníkem po roce opět v Teplicích. Akustický rock s českými texty.
15.45 - MEDOVINA - orientální taneční skupina z Chomutova.
16.00 - The Scoffers - liberecká skupina letos jela turné s Krucipüskem a je asi jasné, že své příznivce má především mezi zastánci tvrdší rockové muziky. V každém případě je výborná, i když poněkud hlasitější.
17.00 - Špinaví lůzři - pražské blues-rockové trio se v r. 2015 stalo objevem rádia Beat po pouhém jednom roce od svého založení. Po několika měsících zkoušení ihned nahráli CD stylem - vše najednou a naživo.
18.30 - Káča Rousová a Pavel Houfek - tuto dvojici není třeba v Teplicích nijak zvlášť představovat. Surfařka z Portugalska a zemědělec z Bžan jsou na první pohled rozporuplnou dvojicí. jejich hlasy však k sobě dokonale ladí a za léta společného fungování spolu hráli na ulici, na VIP akcích nejvýznamnějších firem i na motorkářském srazu. Všude opakovaně a s úspěchem. Pro všechny generace i sociální skupiny.
19.30 - Marešová Yasinski RAZAM - jedno z nejoblíbenějších vystoupení celé loňské sezóny se opět vrací. RAZAM znamená bělorusky společně a se zpěvačkou Ivou Marešovou a akordeonistou Sashou Yasinskim se letos představí i violista Ilia Chernoklinov (stejně jako vloni) a navíc přijede percusista Radek Doležal. Iva je jednou z nejvyhledávanějších muzikálových hereček u nás a její kvality i pracovitost ji vynesly celou řadu hlavních rolí. Navíc funguje jako zpěvačka legendárních Precedens. Toto vystoupení vřele doporučuji !!!

 

MALÁ PAŘÍŽ - neděle 4.8.

15.00 - David Žalud - ústecký pianista, který hraje v několika jazzových formacích.
16.15 - Iva Šulcová a Tomáš Kostka - děčínské duo, které spolu vystupuje již několik let. Pianistka Iva je výbornou hudební partnerkou pro kytaristu a zpěváka Tomáše – absolventa teplické Konzervatoře. Jazz-swing.
17.30 - Hmlisto - slovenské duo, jehož tvorba vychází z lidové hudby. V jejich vlastních písních se jistě odráží i způsob jejich života na samotě středního Slovenska, bez elektřiny, v krásné přírodě.
18.30 - Manu - pětičlenná pražská kapela hraje melodickou alternativu s výrazným ženským vokálem. Jejich hudba je neotřelá a přitom má příjemný taneční nádech.
19.30 - Radka Fišarová - půvabná a výborná zpěvačka, které se často přezdívá „česká Edith Piaf“, opět přijede s akordeonistou Sashou Yasinskim a kytaristou Miroslavem Linkou. Kdo neměl to štěstí Radku a její vystoupení vidět, určitě přijďte. Není důležité jakému žánru holdujete, Radka je prostě skvělá.
20.30 - Sestry Bártovy - Martina Barta je česká zpěvačka, která žije v Berlíně a mezi její největší úspěchy patří reprezentace České republiky na soutěži Eurovize. V současné době se jen velmi málo zdržuje v ČR a připravuje se na studium v USA. Její sestra Kristýna je neméně výborná pianistka. Se svým triem v r. 2016 postoupila na finálový večer v holandském Rotterdamu mezi nejlepší 4 jazzové skupiny Evropy v soutěži evropských jazzových rozhlasových stanic. Společně spolu vystupují od počátku kariéry, nicméně každá figuruje především ve svých vlastních projektech. Jazz.

 

MALÁ PAŘÍŽ - neděle 28.7.

15.00 - ŠouflŠou - polabští jinoši hrající svérázný dixieland. Tuba práská, trumpeta kvílí, kytara hladí, banjo pohlavkuje. Dekádami ověřená muzika společně s bezbřehou poetikou textů a neotřelým konferováním jsou příslibem pro nevídanou podívanou. Kdo má rád muziku Ivana Mládka, bude se mu líbit i tohle. Vítězové letošní Šance Muzikus.
16.00 - Točílas - rocková parta z Ústí nad Labem se na mne snad nebude zlobit, když řeknu, že zraje jako víno. Myslím, že je netřeba představovat ani v Teplicích, mají i zde spoustu příznivců. Můžete se těšit na zábavnou rockovou show.
17.00 - Bolly Ladies - teplická skupina orientálního tance
17.10 - NVS - opět poněkud tvrdší hudba v podání kapely z Litoměřicka. Punková či grunge čtyřčlenná kapela má v čele zpěvačku Báru, nicméně trio hudebníků za ní nejsou o nic méně výrazní.
18.00 - Jirka Zonyga a Klára Vojáčková - rockový zpěvák a kytarista se ohání i na muzikálových prknech, nicméně nevynechá ani příležitost vystoupit s kytarou a se svou dvorní houslistkou. Na Malé Paříži sice vloni chyběl, ale jinak patří ke stálým a oblíbeným hostům.
19.00 - Artmosféra - vlastní hudba i texty v podání mladé kapely z Lysé nad Labem. Skupina má za sebou několik hraní na nejprestižnějších českých festivalech, dvě CD, v r. 2017 složila hudbu k nové kampani projektu Srdcerváči a letos v únoru vznikl klip pro Stream.cz – ukolébavka Sen čeká za dveřmi. Vítězové loňské Šance Muzikus u nás hrají již podruhé.
20.00 - Yulia, Nina, Bára a Hilder - finská zpěvačka, slovenská houslistka, česká klavíristka a kolumbijský DJ. To zkrátka nevymyslíš. A teď to můžeš vidět. Stačí jen přijít. A slibuji, že všichni čtyři stojí za to. Ostatně - vloni u nás byli také a jejich vystoupení mělo pouze kladné ohlasy.

 

VELKÁ MALÁ PAŘÍŽ - neděle 21.7.

Jedenkrát za rok oživíme celou Zámeckou zahradu. Vždy kolem výročí data památného setkání Beethovena, Goetheho a císařské rodiny (19.7.1812) zkoušíme dát lidem důvod udělat si procházku kolem Velkého rybníka tak, jak bylo zvykem v době, kdy se Teplicím říkalo Malá Paříž.
Nabízíme Vám následující program :
U opiček - Dětská scéna - Divadlo Studnamá pro dětské návštěvníky připravenu divadelní dílnu, různé hry a divadelní představení. 15.00 - 18.00 hod.
Apollonův altán - Rytmický workshop v režii Tokhiho - jednoho z nejlepších percussistů u nás. Zábava pro malé i velké návštěvníky. 15.00 - 18. 00 hod.
Labutí (dřevěný) altán - Autorské čtení a výtvarníci - zde si můžete poslechnout literární tvorbu přímo od autorů a sledovat výtvarníky přímo při práci. 15.00 - 18.00 hod.
Altán u Zahradního domu - Hudební scéna - klasický hudební program jako na každé Malé Paříži. Vystoupí skupiny :15.00 - Funky Chicken (Brno);
16.00 - Módní přehlídka "slaba fitness body wear" + "EST - Eva Stolařová";
16.30 - Idio&Idio (Ústí nad Labem);
18.00 - Ajdontker (Karviná);
19.00 - Šoulet (Praha);
20.00 - Echonaut (Vysoké Mýto).
V přestávkách vystoupí orientální tanečnice.
Doprovodné programy: na různých místech se Vám představí sportovní oddíly, u bývalé obřadní síně se můžete zúčastnit výtvarného workshopu pod vedením Radky Müllerové a opět bude přítomna i certifikovaná lektorka jógy. Program může být doplněn o další zajímavosti.

 

MALÁ PAŘÍŽ - neděle 14.7.

15.00 - Control Alien - energetická rytmická show dvou hráčů na percussní nástroje a didgeridoo, se kterou také jezdí po celé Evropě a řadu vystoupení mají i v České republice.
16.00 - Josef Svoboda - teplický kytarista-samouk, který překonal řadu profesionálních kytaristů svým nesporným talentem i pílí.
16.45 - Moni a Mike - drobná zpěvačka a hráčka na ukulele - Monika Bublíková vystoupí s kytristou "od Vojnarovců". Hrají spolu krátce, ale já věřím, že se Vám budou líbit.
17.15 - Schmutzige Mädchen - klavíristka Terka Olšáková (Vránková) a zpěvačka Daniela Strohschneider - další z líhně teplických hudebních projektů.
18.30 - Igor Barboi trio - ruský akordeonista měl šťastnou ruku při volbě svých hudebních partnerů - cellisty Vojty Čermáka a kytaristy Martina Herbsta. Dohromady tvoří kompaktní trio, které skvěle hraje brazilské, francouzské, španělské i jiné melodie. Ani teď nevybočíme z kvalitní tvorby teplických hudebníků.
19.30 - Dan Vertigo - brněnský písničkář, který se zcela sám protlouká spletitými cestami svého hudebního života. Na nich se ocitl na chodnících mnoha evropských měst a snaží se naplno uchytit i na větších pódiích a větších akcích. Měli jsme jej možnost vidět již vloni a to je důvod, proč se s ním uvidíme i letos.

 

MALÁ PAŘÍŽ - neděle 7.7.

15.00 - Gejza Sendrei - teplický pianista
16.00 - Stará škola jinak - unnpluged verze ústecké rockové legendy.
17.00 - Baťa + Hádek - básník, skladatel, zpěvák a kytarista Petr "Baťa" Kundrát opět zavítá na Malou Paříž ve společnosti kytaristy a foukačkáře Tomáše Hádka.
18.00 - Furyant - teplická folk-rocková kapela s frontmanem Karlem Šídlem v čele.
19.00 - Circus Ponorka - další tradiční účastník Malých Paříží. Dvorní kytarista Miro Žbirky - Honza Ponocný a jeho jednočlenný orchestr. Jsem si jist, že ho po roce opět rádi uvidíte a uslyšíte.
20.00 - Sophy-Ann Pudwell - francouzská zpěvačka, zpívající keltskou folkovou muziku.

 

MALÁ PAŘÍŽ - neděle 30.6.

15.00 - Big band Bonit - jeden z mála opravdu kvalitních početných bandů Ústeckého kraje disponuje skvělými muzikanty a jedním z jeho pěveckých tahounů je i "náš" Pavel Houfek.
17.00 - Melodica - bílinská skupina pop-rockově založených dětí, vedená nadšenou Hanou Ježkovou, získává krůček po krůčku stále více příznivců a také úspěchů.
18.00 - Ninarosa - slovenská houslistka Nina Marinová je jedna z mála, se kterými počítám na Malé Paříži i vícekrát do roka. Nyní přijede s akordeonistou Michalem Mihokem a kytaristou Tondou Dlapou a svým vlastním projektem, kde ji poznáte i jako vynikající zpěvačku.
19.00 - Severočeská filharmonie - koncert se koná v hlavním sále Zahradního domu. Občas se takto termínově "střetneme".
20.00 - Saiwala - projekt brněnského kytaristy, zpěváka a skladatele Stanislava Stejskala. Opět máme na závěr klidnou, spíše poslechovou muziku.

https://www.youtube.com/watch?v=H8W0T_dOAG4

 

MALÁ PAŘÍŽ - neděle 23.6.

15.00 - Komorní sbor Teplice - poprvé se v letošním roce představí pěvecký sbor.
16.00 - Patrik Bartko a Experience - dvorní kytarista Marka Ztraceného se svým vlastním projektem. Rock.
17.00 - Passage - teplický folkový hudebník Jaroslav Kuchař přivede po roce opět své kamarády z kapely. Folk.
18.00 - Wono sito sedne - tradiční hosté, které na Malé Paříži vždycky rád uvítám. Pop-rock.
19.00 - Nöyze - hosté z Kanady k nám přijedou již podruhé. Je příjemné vědět, že se k nám rádi vrací i kapely ze zahraničí. Rock.
20.00 - Ines Kolleritsch (Rakousko; zpěv a klávesy/piano) a Roos Denayer (Holandsko; zpěv a kytara) - stejně jako minulý týden i nyní zakončíme celé odpoledne klidnou, místy až snovou hudbou, v podání dvou krásných mladých dívek. Doufám, že se Vám budou líbit a také, že se jim bude líbit u nás.

 

MALÁ PAŘÍŽ - neděle 16.6.
15.00 - ZUŠ F.L.Gassmanna Most - vystoupí zpěváci ze třídy Kačky Rousové za doprovodu kapely ZUŠ.

16.00 - Jazz band Ervina Schrödingera - vznikl v březnu 2017 po záštitou Schrödingerova institutu - střediska volného času pro Šluknovský výběžek. Repertoár tvoří jazzové standardy.
17.00 - Gorily v mlze - alternativní kapela z Tisé. Tvorba je čistě autorská, vychází z rocku, alternativního rocku, undergroundu,
punku a všeho možného.
18.00 - Veronika Wildová a Divoko (Praha) - zpěvačka, pianistka, skladatelka, textařka má kolem sebe v kapele samé muže, ale kapela díky ní zpívá hlavně o ženských věcech. Loňský vítěz Šance Muzikus. Pop-folk.
19.00 - Mezinárodní konzervatoř Praha - zpěvačky ze třídy Zdenky Trvalcové. Přijedou s akordeonistou Michalem Mihokem a kytaristou Tiborem Židou.
20.00 - Bára Zmeková a Mikka mangetsu - skladatelka, zpěvačka a pianistka, která na Malou Paříž jezdí pravidelně, s sebou tentokrát přiveze japonské duo s hudbou, na kterou nejsme na Malých Pařížích, ale ani v Čechách moc zvyklí. Já jsem za to moc rád - i o tom je Malá Paříž.

 

MALÁ PAŘÍŽ - neděle 9.6.

15.00 - Sclapband - kapela, složená ze žáků DDM Ústí nad Labem, kterou dal dohromady učitel Samuel Němec. Určitě Vás mile překvapí.
16.00 - ZUŠ Teplice - žáci pěvecké třídy paní uč. Xenie Podolchové jsou již tradiční součástí červnových Malých Paříží.
17.00 - R.A.Š. - ústecká parta kvalitních muzikantů, které už nebavilo hrát covery a dali se na autorskou tvorbu. Příjemná pop-rocková muzika, výborně zahraná i zazpívaná.
18.00 - Pirates of The Pub - svižná irská muzika přivezená z jižních Čech a s chutí prezentovaná sedmičlennou kapelou. To si nenechte ujít! Kapela hraje po celé Evropě.
19.00 Filippo Poderini (It) - italský krasavec s kytarou zklidní Malou Paříž pop-folkovým vystoupením.
20.00 - U-style - tato skupina, hrající všechno možné, se stala již pravidelným účinkujícím. Jejich silnou stránkou jsou americké country, kvalitní vokály i hra a velmi pozitivní energie.
https://bandzone.cz/piratesofthepubs

 

MALÁ PAŘÍŽ - neděle 2.6.

15.00 - vystoupení žáků ZUŠ Teplice ze třídy paní uč. Galiny Proklové.

16.00 - Galiani gypsy jazz - teplická romská skupina skvělých hudebníků v čele s mimořádným houslistou Milanem Galyášem. V Teplicích je asi není třeba představovat.

17.00 - Kroužek Revival - skupina z teplické Arkádie s sebou vždy přinese tolik pozitivní energie, že si jejich vystoupení budete nadlouho pamatovat. Vystupujícími jsou jak děti, tak dospělí.

18.00 - MarZ trio - Markéta Zdeňková a Štěpán Janoušek jsou základními stavebními kameny MarZu v jakémkoli počtu. Markéta je vynikající zpěvačka a kytaristka a Štěpán je jeden z nejlepších trombonistů u nás a navíc je členem vokálního uskupení SKETY. Po roční pauze se k nám opět vrací.

19.00 - Jana Šteflíčková - pražská písničkářka, která se řadí mezi absolutní špičku naší folkové scény. Moc si vážím toho, že na naše akce jezdí ráda a všude nás chválí.

20.00 - Der Šenster Gob - pražská akustická kapela hrající romskou, židovskou a balkánskou hudbu, cestující při tom po celé Evropě v romantickém zeleném karavanu. Jejich styl se pohybuje od starých klezmerových nápěvů po novější romské jazzově laděné písně.

 

MALÁ PAŘÍŽ - neděle 26.5.

15.00 - Gonsofus - mezinárodní hudební projekt je výsledkem spolupráce Saši Mamajeva (RU) a Gábora Tokára (HUN). Dvojice produkuje velmi živé a energické koncerty, na kterých jen oni dva ovládají celý arzenál hudebních nástrojů a prostřednictvím 'loopování' vytváří show se zvukem celého ansámblu. V posledních pěti letech odehráli více než 400 koncertů v 19 zemích.

16.00 - Bubenická show Šimona Flesara - výjimka mezi účinkujícími. Loňský vítěz celorepublikové soutěže bubeníků porazil daleko starší kolegy. Žák Michala Martince - bubeníka Svč. filharmonie je opravdu talentovaný a je z Teplic.

16.30 - Justin Lavash (UK) - anglický kytarový mág, představitel špičkového finger-stylu a jeho chraplavý hlas se po roce opět vrací na Malou Paříž.

18.00 - Generation Impasse (HUN) - svižná rocková trojice v klasickém složení Vás svou maďarštinou vrátí do časů Omegy.

19.00 - The Howling Tides (UK) - čtyřčlenná rocková skupina (2 kytary, basa, bicí) v Čechách vystoupí úplně poprvé.

 

MALÁ PAŘÍŽ - neděle 19.5.

15.00 hod. - Zpěváci soukromé učitelky Anety Loskotové - Malá Paříž dává pravidelně prostor mladým umělcům. Nyní dostane prostor začínající soukromá teplická učitelka zpěvu, která představí své žáky.

16.00 - Hambaeros - hudební skupina, která se opírá především o zpěvačku Kithiczku a pianistku Wasser, nicméně rozhodně nelze podcenit ani ostatní členy kapely. Dohromady jim to šlape veskrze nádherně, obecenstvo milují a jejich vydaná energie se jim z publika vždy vrací i s úroky.
17.00 - La Belle Vie - Zdenka Trvalcová, Michal Mihok a Tibor Žida. Trojice, která k Malým Pařížím patří již neodmyslitelně. Písně s francouzskými texty zazpívané a zahrané opravdu luxusně. Neznám diváka, kterému by se tato trojice nelíbila.
18.00 - Kliďánko - ústecká country kapela, hrající moderní americkou country music s českými (často vlastními) texty. Ačkoli se na hudební scéně pohybuje přes 25 let, na Malých Pařížích vystoupí poprvé.
19.00 - The Bladder Stones - blues crossoverové trio, složené z mladých a přesto otřelých muzikantů v klasickém složení - kytara (zpěv), basa a bicí. V tomto pořadí na nástroje hrají: Tomáš Frolík, stipendista na London Center of Contemporary Music; Johnny Judl (spolupráce s Už jsme doma, Sestry Steinovy, člen skupiny Jablkoň); Michael Nosek - absolvent KJJ a jazzové interpretace na JAMU, jeden z nejvšestrannějších bubeníků u nás.