Koncert na počest Johna Lennona - čtvrtek 8. 12. 2011

11.12.2011 13:03

 

Pocta Johnu Lennonovi - 8. prosince uběhne 21 let od smrti legendárního hudebníka, zpěváka, herce, malíře a politického aktivisty, člena slavných Beatles.
Při této příležitosti plánuji uspořádání koncertu v hlavním sále Zahradního domu, na kterém tepličtí hudebníci zahrají v nejrůznějších sestavách i úpravách písně Beatles a Johna Lennona.


Vystupovat budou následující umělci :
Bohemia clartet - teplický klarinetový kvartet pod vedením Lukáše Čajky; Pavel Houfek + Filip Šašek + Tomáš Port; Marek Lepší - frontman skupiny Blue rocket + Dan Slavík + sestry Brušákovy; pěvecký sbor ZUŠ Teplice pod vedením Dipl. um. Jany Boháčkové; Urban turban - uskupení hudebníků kolem bubeníka a zpěváka Čistírny Chandlera; Pavel Nepivoda - kytarista a zpěvák ústecké Beatles revivalové kapely The Boom, jedné z nejlepších v Čechách, pravidelného účastníka Beatles revivalových skupin v Liverpoolu; Imra - teplický kytarista a zpěvák, který se specializuje na Beatles a Johna Lennona především již mnoho let a písně Beatles hraje po celé republice již mnoho let.

Vzhledem k tomu, že hudební kritik Jiří Černý neodpověděl na pozvání, musím tuto akci moderovat sám. Předem upozorňuji, že moderátor bude jednoznačně nejslabším článkem celého podvečera.