Setkání s ... - pondělí 19.3.2012

24.03.2012 17:27

 

 

Dovoluji si Vás pozvat na další díl Setkání s ...

Tomáš Trapl
- hudební pedagog na Státní konzervatoři v Praze, muzikálový herec a zpěvák. Muž, který jednoznačně popírá pravidlo, že kdo neumí, učí. Tomáš je jeden z dlouhodobě nejvytíženějších muzikálových zpěváků, člověk, který dokáže na jevišti zaskočit za Dana Bártu i Jiřího Korna. Střídá se s Martinem Poštou i Bohoušem Josefem a přitom zůstává vždy svůj. Muž, jehož do svých her obsazoval pravidelně Jiří Suchý a dokonce i Miloš Forman. V současné době hraje v několika muzikálech, rád bych jmenoval alespoň nejnovějšího Quasimoda, kde ztvárňuje titulní roli. Pedagog, pod jehož vedením se zdokonalovala řada mladých talentů, kteří s ním mnohdy navazují celoživotní přátelství, vycházející ze vzájemného respektu, obdivu a důvěry. Já sám si Tomáše velice vážím a na jeho návštěvu se moc těším. Patří do té "naší" úzké skupinky, která společně s našimi dětmi jezdí každoročně na vodu a tak mohu říci, že mám k němu opravdu blízko.

Michaela Doubravová
- Míša patří mezi oblíbené Tomášovi žačky, je všestranně nadaná a její smysl pro humor a odzbrojující prostořekost je okouzlující. Má velmi pozitivní přístup k životu, lidem, své práci a k celému svému okolí. Skončila na 2. místě v tv soutěži Robin Hood - Cesta ke slávě, já sám jsem ji zaregistroval až při práci na tomto muzikálu (přestože již měla v tu dobu za sebou účinkování v několika televizních seriálech) a dodnes mohu říci, že se na její přítomnost v divadle vždycky moc těším.
Talentovaná zpěvačka i herečka hraje v současné době v divadle Kalich mj. i hlavní roli v nejnovějším muzikálu Osmý světadíl.

Berenika Kohoutová
- s Berenikou se osobně neznám, ale oba zbývající hosté jsou nadšeni, že si s nimi "sladila" termín a může také přijet. Oba o ní hovoří jako o velkém talentu hereckém i pěveckém a jako o mimořádně veselém a příjemném člověku.

Věřím, že i přesto, že se nejedná o extrémně známé tváře, bude tento díl vydařený a co mohu slíbit, bude se poměrně hodně zpívat. Jsem přesvědčen, že ten, kdo se rozhodne přijít, rozhodně nebude litovat...