Na Zámečku s ... Lindou Finkovou - čtvrtek 26. září 2013

23.10.2013 11:55
Dovoluji si Vás pozvat na další díl pořadu na Zámečku s ..., tentokrát se zpěvačkou, herečkou, moderátorkou a  v neposlední řadě pedagožkou a vtipnou, sebevědomou osobností - LINDOU FINKOVOU. 
Linda byla vlastně první člověk z muzikálového prostředí, který se mnou prohodil pár souvislých vět. Byla totiž členkou poroty, která vybírala v roce 1996 zpěváky do muzikálu Krysař, ve kterém sama dodnes účinkuje. Je to hrozné, ale známe se 17 let!!! 
Je to člověk, kterého jsem za celou tu dobu neviděl ani jednou naštvaného a který je vždy nad věcí. Má svůj osobitý humor a lidi si moc k tělu nepouští, přesto ochotně souhlasila s návštěvou Teplic a mého pořadu, až mne to mile překvapilo. Snad je to i proto, že se známe tak dlouho. V každém případě disponuje skvělým hlasovým fondem a je jedním z kantorů, o kterých rozhodně neplatí hanlivé pořekadlo, že : "Kdo neumí, učí." Věřím, že spolu strávíme příjemný večer a srdečně Vás na něj zvu.
Vstupenky v ceně 150,- Kč/osoba si můžete rezervovat formou sms na tel. 608 381 424 nebo mailem na : zahradni.dum@seznam.cz.