MALÁ PAŘÍŽ - neděle 9.9.2012

15.09.2012 12:43

 

15.00 hod. - Karolína Kamberská - nevšední písničkářka, která si na koncerty odskakuje z Brd, od svých tří dětí. Polovina dnes již neexistujících sester Steinových se vydala na sólovou dráhu a já nemohu než obdivně smeknout...

16.15 hod. - Romanica - duo slovenských hudebníků, manželů Kraicových, vystoupí na Malé Paříži v rámci svého turné po Čechách. Dynamická zpěvačka a kytaristka, podporovaná basovými rytmy svého životního partnera. V jejich hudbě najdete prvky jazzu a rómské nálady. Mají za sebou řadu koncertů po celém Československu.

17.30 hod. - Eva Dvořáková - pražská písničkářka, která staví svou tvorbu na smysluplných textech a zajímavých melodiích. O Malé Paříži se dozvěděla od své teplické kamarádky a projevila přání si zde zahrát. Rád jsem vyhověl.

18.40 hod. - Kozatay - karlovarská skupina kolem Lukáše Peterky, absolventa teplické konzervatoře. Kapela produkuje příjemný, melodický punk a jistě bude oživením pro všechny posluchače.

20.00 hod. - Bohemia Clartet - teplický klarinetový kvartet pod vedením Lukáše Čajky potěší příznivce vážné hudby a swingu. Kvartet je složen z mladých a talentovaných hudebních profesionálů.

21.00 hod. - Wasser a Ája - klavíristka a zpěvačka již v letošním roce na Malé Paříži vystoupily a jejich produkce byla více než kvalitní. Obě maminky na mateřské se uvolily vystoupit ještě jednou a vzhledem k tomu, že Wasser hned poté odlétá na několik měsíců do Mexika, jsem rád, že se jejich vystoupení podařilo ještě jednou uskutečnit.