MALÁ PAŘÍŽ - neděle 31.8. od 15.00 hod.

02.09.2014 20:00
15.00 hod. - piano
15.45 hod. - Keep of Median - lovosická skupina, kterou do Teplic opět přiveze učitel ZUŠ Ivoš, který krom JJIM bandu hraje i v této skupině s poněkud rockovějším repertoárem.
17.00 hod. - Jazzbalk - klávesistka Petra Kotvová přiveze do Teplic kapelu, která hraje balkánskou muziku v zajímavých aranžích. Vlastně ani nevím, zda přijede s celou kapelou nebo jen v nějaké okleštěné sestavě, ale pokud by přijela celá skupina, tak se národnostní složení hudebníků vystupujících na Malých Pařížích rozroste i o Bulharsko (zpěvačka Tanita Yankova) a Ázerbajdžán (Mikhail Pashayev - zpěv, percuse)... Skupina vznikla v roce 2012 ze studentů Konzervatoře Jaroslava Ježka v Praze. https://bandzone.cz/jazzbalk
18.00 hod. - Wasserband - nejsem si jist, koho tentokrát oslovila teplická klavíristka Wasser, aby s ní hráli (už se jí ani neptám), ale s čím jsem si jist, že to bude kvalitní produkce, která se do Altánu bude hodit.
19.00 hod. - Andrés Vidal Domínguez - chilský kytarista, který již snad v Teplicích vystupoval na teplickém Gymnáziu. Mně jej doporučila houslistka Štěpánka Ordošová a já jsem rád, že na Malé Paříži se poprvé objeví další národnost. I když bydlí v Praze.. . Údajně hraje latinsko-americkou hudbu. Jsem zvědav. 
20.00 hod. - Iva Pazderková a Michal Mihok - prvně jmenovanou znáte především jako Blondýnu z populárního Nastojáku. V Teplicích se představí jako šansoniérka. Akordeonista Michal je pravidelným návštěvníkům znám především jako doprovodný hráč Zdenky Trvalcové.