MALÁ PAŘÍŽ - neděle 21.6. od 15.00 hod.

24.06.2015 09:16

15.00 - Orchestr Gaudeamus ZUŠ Teplice pod vedením p. Martina Říhovského - nový školní orchestr, který čítá 30 členů je prvním letošním vystupujícím velkým hudebním tělesem.

16.30 hod. - Jana Šteflíčková - neuskutečněné vystoupení ze 7. června jsme přesunuli na tento termín. Zajímavá hudební osobnost na české písničkářské scéně má za sebou desítky koncertů po celé republice a hereckou kariéru kupř. v legendární Ypsilonce.
17.30 hod. - Galiani Gypsy jazz - hudebníci kolem Milana Galyáše se často mění, ale vysoká kvalita zůstává.

18.30 - Two for Tea - čaj pro dva  a dva u čaje, dva hlasy a dva nástroje neobvyklé kombinace: kytara a trombón. Pouze to jim stačí k minimalistickému provedení směsi vlastních i převzatých písní a jazzových standardů – zkrátka toho, co mají rádi. Markéta Zdeňková - zpěvačka, kytaristka a písničkářka a Štěpán Janoušek - jazzový trombonista a zpěvák.

19.30 hod. - Zina + Honza + další hudebníci - na minulé Malé Paříži jsem po letech znovu potkal Honzu Procházku - skvělého kytaristu, který před asi 7mi lety odešel se svou přítelkyní, zpěvačkou Zinou do Číny. Dodnes hrají střídavě v Šanghaji a v Tokiu, skládají hudbu, jezdí se svou kapelou a jsou ovlivněni japonskou hudbou. Honza je navíc z těch muzikantů, který nevydrží nehrát na hudební nástroj ani 2 dny. A je schopný a ochotný se přidat ke komukoli. Předhodil jsem mu P. Houfka a p. Sendreie již ve středu U soudu. Berte tedy toto vystoupení jako takovou pozvánku na Lepší večery, které pravidelně probíhají v některých vybraných restauracích v Teplicích.

 

OZVĚNY MALÉ PAŘÍŽE - OC Galerie Teplice